Hej Ulrika, HR- & Hållbarhetschef på Pantamera!

 

Berätta något roligt om dig själv!
Tycker att det är kul med dialekter och är hyfsat bra på att härma dem.

Hur har din Pantamera-resa sett ut hittills?
Jag började på Returpack i mars 2018. Förutom utbildning inom HR så har jag åtta års erfarenhet av produktion och logistik från läkemedelsbranschen. Jag har arbetat med kundrelationer och transportplanering på internationellt B2B-företag och haft olika specialist- och chefsroller inom HR. Mina tjänster har funnits både inom offentlig och privat verksamhet samt på stora och mellanstora internationella verksamheter.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?
Jag arbetar aktivt med den fysiska och psykosociala arbetsmiljön på Returpack. Det jobbet handlar om att utveckla olika HR-processer och att automatisera och förenkla för att underlätta medarbetarnas vardag. Jag ansvarar också för utvecklingsdagar, medarbetarundersökningar, pulsmätningar, lönerevisioner, rekryteringar, fackliga förhandlingar och formuleringar av policys, riktlinjer och rutiner. Jag arrangerar och olika typer av personalaktiviteter som hjälper till att  upprätthålla den goda och familjära stämningen som finns här på Returpack.

Som HR-chef ansvarar jag dessutom för Returpacks miljöledningssystem och säkerställer tillsammans med vår Hållbarhetsstrateg att vi lever som vi lär.

Vad är det bästa med att jobba som HR-och hållbarhetschef på Returpack?
Vi har väldigt engagerade medarbetare och avsätter både tid och resurser för att värna om medarbetarna och den positiva arbetsmiljö.

Det är alltid något intressant projekt på gång! Vårt uppdrag är värdefullt för miljön och medarbetarna är stolta över att arbeta med det vi gör.


©-crelle-fotograf-norrkoping-5886.jpg

 

Vill du jobba med mig?

Glöm inte kolla in våra lediga tjänster här eller connecta för att hålla dig uppdaterad om kommande möjligheter hos oss.

 

 

ulrika.magnusson@returpack.se

Jobbar du redan på Returpack/Pantamera ?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@returpack.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor