Hej Lovisa, Kommunikatör på Pantamera!

 

Berätta något roligt om dig själv!
Har spelat datorspel på en relativt seriös nivå -  haft träningsschema, spelat matcher, åkt på turneringar etc. Har också skrivit för flera gamingsidor och arrangerade 2006 världens då största, internationella Counter-Strike-turnering för tjejer.

Hur har din Pantamera-resa sett ut hittills? 
Jag sökte tjänsten i samband med att jag och min familj flyttade från Stockholm till Kolmården. Trodde kanske inte att jag skulle hitta ett jobb som jag ville ha så mycket här! Fick anställning som kommunikatör i maj förra året och har sedan dess jobbat med allt från sociala medier och traditionell PR till event och kampanjer som Pantamera Humor och Pantamera med esporten.

Hur ser en vanlig dag ut för dig? 
De är väldigt olika! Ena dagen formulerar jag case och kundresor tillsammans med vår webbyrå, andra dagen planerar jag pressutskick hos vår PR-byrå och rätt som det är, är jag på Dreamhack och spelar CS:GO tillsammans med yzn och Sampe.

Jag jobbar både med copy och grafisk formgivning. Med mediekommunikation och projektledning. Innehåll och event. Internt och externt. På egen hand och i samarbete med mer eller mindre stora aktörer. Hög variation! Om jag skulle sälja in min tjänst till någon annan så skulle det definitivt vara min USP.

Vad är det bästa med att jobba på Returpack? 
Returpack är en väldigt generös arbetsgivare, här är man mån om att medarbetarna också ska få ihop livspusslet. Väldigt värdefullt för en småbarnsmamma som bosatt sig in the middle of nowhere!

För mig, som jobbar med vår kommunikation, är det självklart fantastiskt kul att arbeta med ett så starkt varumärke. I Pantameras namn har man länge vågat testa nya saker och i det finns en prestigelös och tillåtande kultur som är himla inspirerande. Sedan är ju jag, som gammal gamer, såklart lite extra fäst vid vår årliga esportskampanj.

 

IMG_1647.jpg

 

Vill du jobba med mig?

Glöm inte kolla in våra lediga tjänster här eller connecta för att hålla dig uppdaterad om kommande möjligheter hos oss.

lovisa.lannerstedt@returpack.se

Jobbar du redan på Returpack/Pantamera ?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@returpack.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor