Hej Eva, kundansvarig på Pantamera!

 

Berätta något roligt om dig själv!
Eftersom jag är väldigt social är det inte många som vet att jag tycker det är jobbigt att mingla! Jag tror inte jag är speciellt bra på det och får för mig att alla kan genomskåda min nervositet, se pulshöjningen. Annars är jag en riktig tävlingsmänniska som är rätt bra på att både vinna och förlora. 2014 blev jag Årets Hjärt-lungräddare och 2015 utsågs jag till en av Årets Allerskvinnor.

Hur har din Pantamera-resa sett ut hittills? 
2010 fick jag ett ett års vikariat i Returpacks kundtjänst och samma dag blev jag erbjuden en fast tjänst på ett annat företag. Jag gick på magkänslan och valde Returpack, vilket blev helt rätt. Jag sökte mig vidare som koordinator och jobbade som det en kort tid. Därefter blev jag kundansvarig och på den stolen har jag suttit sedan dess. Under de här åren har jag utvecklats enormt mycket som person och det har varit väldigt kul att jobba inom ett företag som även det vuxit och utvecklats. Min tjänst innebär att jag har många kontakter med personer inom många olika typer av företag, organisationer och föreningar. Jag har varit med och skapat och utvecklat koncept och produkter, relationer och samarbeten.

Hur ser en vanlig dag ut för dig? 
Ingen dag är den andra lik, det är det som är så roligt med mitt jobb! Det kan vara kund- eller telefonmöten och mycket mailkontakt, samtidigt som jag sitter med en  speciallösning för ett koncept som måste synkas med logistik, kundtjänst, produktion och/eller IT. Jag vägleder personalen på pantmottagningen och Pantamerabilen i Kungens Kurva, eller sitter på interna projektmöten. Det är många bollar i luften och periodvis extremt mycket att göra. Men, då mår jag som bäst! "Mina" kunder är ofta knutna till plaster där människor befinner sig under semestertider - platser där det är roligt!

Vad är det bästa med att jobba på Returpack? 
I min roll har jag dagligen kontakt med många av företagets avdelningar och alla möjliga typer av kunder, det medför kunskap och förståelse för andra tjänster och verksamheter. Jag jobbar i varumärkets namn, Pantamera, som klingar bra och jag får positiv respons från kunder och samarbetspartners. Det är mycket frihet under ansvar, oftast högt till tak och så har jag såklart mina fantastiska kollegor. Att företaget är noga med att vi ska ha en bra balansen mellan jobb och privatliv och att alla anställda ska må bra ser jag som en fin förmån.

 

©-crelle-fotograf-norrkoping-5886.jpg

 

Vill du jobba med mig?

Glöm inte kolla in våra lediga tjänster här eller connecta för att hålla dig uppdaterad om kommande möjligheter hos oss.

Jobbar du redan på Returpack/Pantamera ?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@returpack.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor