Hej Mats, controller på Pantamera!

 

Berätta något roligt om dig själv!
Jag har en ganska sportig livsstil och har sysslat med extremsporter de senaste femton åren. Det har blivit mycket klättring, mountainbike och vindsurfing. Vasaloppet har jag åkt tio gånger - en gång på under fem timmar! 

Hur har din Pantamera-resa sett ut hittills? 
Jag har jobbat här sedan 2010. Det var väldigt spännande när jag började och det är lika spännande nu. Vi har hela tiden nya utmaningar framför oss och något nytt på gång. Nu, mer än någonsin, känner jag att det händer grejer hela tiden - det är mycket som ska analyseras och förstås.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?  
Min uppgift är att hålla ihop rapportering och analys av olika slag och att ta fram affärsförslag för investeringar och satsningar.

Hälften av tiden gör man det man har planerat att göra, och resten av tiden blir det något helt annat. Man måste ha förmågan att kunna hantera det och tycka att det är kul, annars blir det nog lite rörigt. Så länge man har lite struktur och mycket kreativitet kommer man långt! 

Vad är det bästa med att jobba som controller på Returpack? 
Vi är ett stort företag med stor "impact", men vi är ändå små med bara 65 anställda. Här är du inte bara en i mängden, du sitter på en viktig roll och har möjlighet att påverka. Dessutom äger vi retursystemet i Sverige och har påverkan på både hållbarhet och miljö, det är häftigt!

 

©-crelle-fotograf-norrkoping-5953.jpg

 

Vill du jobba med mig?

Glöm inte kolla in våra lediga tjänster här eller connecta för att hålla dig uppdaterad om kommande möjligheter hos oss.

 

Jobbar du redan på Returpack/Pantamera ?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@returpack.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor