Hej Muris, systemutvecklare på Pantamera!

 

Berätta något roligt om dig själv!
En gång i tiden så gjorde jag ett försök att utbilda mig till gitarrlärare! Men bytte ganska snart bana och satsade på IT istället - där har jag varit sedan dess.

Hur har din Pantamera-resa sett ut hittills?
Jag har jobbat här sedan 2015 och haft rollen som systemutvecklare sedan start. Jag kommer från ett ganska fast arbetssätt och här på Returpack har jag verkligen fått möjlighet att vidga mina vyer. Variationen är viktig för mig och här får man jobba med många olika verktyg och projekt. Ibland får man hoppa in och hjälpa kollegor inom andra områden också, men det är ju det som är det roliga.

Hur ser en vanlig dag ut för dig? 
Mina dagar är ganska likartade, det finns nog inget som är särskilt glammigt med yrket. I grund och botten skriver man kod och planerar olika typer av projekt.

Jag börjar varje dag med att kolla så att alla system fungerar som de ska, om det är något akut så får man lösa det. Men annars jobbar jag ganska fokuserad med ett projekt i taget. Variationen ligger inte i hur arbetsdagen ser ut, utan snarare i hur de olika projekten skiljer sig från varandra. Mitt jobb är att hitta lösningar på problem av väldigt olika karaktär, för att "få saker att prata med varandra”, som man brukar säga i programmeringsvärlden.

Vad är det bästa med att jobba som Systemutvecklare på Returpack?
Dels är det variationen och kollegorna men även känslan av att jobba för en god sak. Det värdesätter jag väldigt högt.

151012_0728_returpack.jpg

Vill du jobba med mig?

Glöm inte kolla in våra lediga tjänster här eller connecta för att hålla dig uppdaterad om kommande möjligheter hos oss.

Jobbar du redan på Returpack/Pantamera ?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@returpack.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor