Hej Erik, kundtjänstmedarbetare på Pantamera!

 

Berätta något roligt om dig själv!
Jag är en fotbollsnörd med många tatueringar som har en citattavla vid skrivbordet där jag skriver upp kollegors roliga citat. Min favorit är faktiskt vår chefs, han brukar säga att "vi äter elefanten i små bitar", vilket betyder att vi löser problem ett steg i taget. På jobbet känner alla mig som 'Eka'. Jag fick det smeknamnet redan 2004, när jag började här.

Hur har din Pantamera-resa sett ut hittills?
Jag fick jobb på Returpack redan efter studenten 2004. Det började med att jag var inhyrd via ett bemanningsföretag, och 2009 blev jag fastanställd på produktionsavdelningen i fabriken. 2013 tog jag ett vikariat på kundtjänst som sedan blev till en fast anställning. Det slog mig verkligen vilken bra arbetsplats där här är när jag firade mina 10 år som anställd nyligen.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?
Jag börjar alltid dagen med en dubbel moccakaffe, sedan går jag en vända och hälsar på mina kollegor. Vi har rullande ansvar för telefon och mail, men vi hjälps också åt med att dubbelkolla varandras arbete.

Dagarna är relativt strukturerade, men här är de duktiga på att låta alla vara involverade i att samarbeta med andra avdelningar. Det känns inte som en klassisk kundtjänstroll, utan man har ganska mycket frihet och eget ansvar.

Vad är det bästa med att jobba med kundtjänst på Returpack?
Att det är så varierat. Vi är spindeln i nätet och kan mycket om vad de olika avdelningarna gör. Vi får även lära oss mycket tack vare den dagliga kundkontakten och vi har en bra arbetskultur där man får frihet och kan ta egna initiativ.

 

©-crelle-fotograf-norrkoping-5826.jpg

 

Vill du jobba med mig?

Glöm inte kolla in våra lediga tjänster här eller connecta för att hålla dig uppdaterad om kommande möjligheter hos oss.

 

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Returpack/Pantamera?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

  • Erik Wall
  • Eva Stenström
  • Lotta Tanrikulu
  • Lovisa Lannerstedt
  • Mats Andreasson
  • Muris Tiro
  • Richard Lindén
  • Ulrika Magnusson
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor