Hej Richard, logistikutvecklare på Pantamera!

 

Berätta något roligt om dig själv!
Jag är golf-och sportintresserad, logistiker sedan 2001. Äger alla Nintendo-konsoler och hade under en period svenskt rekord i Supermario Bros!

Hur har din Pantamera-resa sett ut hittills?
Jag började på Returpack i November 2017 och har arbetat som logistikutvecklare sedan dess. 

Hur ser en vanlig dag ut för dig?
På Returpack finns ingen vanlig dag, utan alla dagar är olika. När jag började jobba med pant så tänkte jag att det bara finns två olika typer, nämligen aluminiumburkar eller PET-flaskor. Hur svårt kan det egentligen vara? Men, verkligheten är något helt annat. Det är ju faktiskt Sveriges befolkning som i grunden är våra kunder, och det är det som gör variationen på volymerna. Det finns många faktorer som styr pantfrekvensen -  väder och evenemang till exempel. Sommaren 2018 var det både Fotbolls-VM och väldigt varmt. Då slog vi rekord i fabriken! 

Vad är det bästa med att jobba som logistikutvecklare på Returpack?
Det bästa är att dagarna inte ser likadana ut. Det är många möten och en hel del resor, men alltid olika uppdrag. Jag jobbar mest med det material som kommer in till oss via våra samarbeten med festivaler och turistanläggningar. 

Eftersom vi finns i hela Sverige får man också jobba i hela Sverige, vilket är lärorikt. Sedan är det fantastiskt att jobba på ett företag som verkligen gör miljönytta på riktigt. Mitt jobb påverkar Sverige positivt!

 

exterior2.jpg


Vill du jobba med mig?

Glöm inte kolla in våra lediga tjänster här eller connecta för att hålla dig uppdaterad om kommande möjligheter hos oss.

 

Jobbar du redan på Returpack/Pantamera ?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@returpack.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor