Hej student!

Här hittar du information om tillgängliga praktikplatser och aktuella examensjobb hos oss.

Praktikplatser

Varje år tar vi på Pantamera emot ett antal praktikanter, då vi tror att det är gynnsamt både för oss som företag och för dig som vill göra praktik. Vi erbjuder olika typer av praktikplatser. Det kan handla om att göra praktik inom ramen för en utbildning, det gäller oftast praktik inom transport-, logistik- eller kommunikationsutbildningar. Det kan också handla om att vi erbjuder vår arbetsplats som ett intressant sammanhang och en möjlighet att komma i kontakt med arbetsmarknaden för de som av olika anledningar stått utanför.

För de senare har vi tagit fram två spår eller inriktningar för våra praktikplatser. Den ena innebär praktik inom produktion/anläggning och den andra inom reception/kontor. I båda fallen handlar det om att erbjuda en bredd av olika arbetsuppgifter och inblick i flera olika yrken.

Är du nyfiken på att göra praktik hos oss?

 

Connecta med oss!

Examensjobb

När du gör exjobb hos oss får du chansen att omvandla dina teoretiska kunskaper praktiskt, samtidigt som du lär känna en möjlig arbetsgivare. Du hjälper oss med arbetsuppgifter och hittar nya lösningar på utmaningar i vår verksamhet.

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har ett eget projektförslag. Klicka i så fall på connect och välj Exjobb!

 

Connect

Rebecka & Lovisa gjorde sitt exjobb hos Pantamera

RebeckaLovisa_470.png

Under våren 2016 gjorde Rebecca Nilsson och Lovisa Adolfsson sitt exjobb inom logistik på Returpack. De studerade båda på civilingenjörsprogrammet Kommunikation, transport och samhälle vid Linköpings universitet.

Läs intervjun här!
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor