Avdelning

Marknad & Kommunikation

Connect

Hej!

På Marknad och kommunikationsavdelningen jobbar vi med vår övergripande marknadskommunikation och våra olika kampanjer. Vi ansvarar för utveckling av produkter och koncept, koordinerar PR-insatser, planerar marknadsaktiviteter, arrangerar event och underhåller Pantameras webb och sociala medier.

Vårt uppdrag är att öka återvinningsgraden i Sverige genom att påverka attityder och beteenden kring pant och pantning. Vår målgrupp är ’alla som konsumerar dryck i Sverige’ – ett digert gäng. Utöver våra årliga musiksamarbeten och alla utomhusreklamer jobbar vi med kampanjer som Pantamera Humor, Pantamera med esporten och Årets pantbutik för att på ett positivt sätt inspirera människor att panta ännu mera. Med initiativ som Innebandysatsningen och Föreningskonceptet engagerar vi också viktiga delar av målgruppen.

Ett annat av våra uppdrag är att ta fram nya idéer och koncept för att öka tillgängligheten för alla pantare. Exempel på sådana produkter är vår storpantarlösning Pantamera Express, Pantrör och våra olika festivalsatsningar

På Pantameras marknadsavdelning jobbar en Marknads- och kommunikationschef, två produktchefer, en marknadskoordinator, en kommunikationsansvarig, en marknadsförare och en kommunikatör.

 

Vill du bli en del av vårt team? Kolla in våra lediga jobb eller connecta med oss för att hålla dig uppdaterad om framtida möjligheter.

 

 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

För mig, som jobbar med vår kommunikation, är det självklart fantastiskt kul att arbeta med ett så starkt varumärke. I Pantameras namn har man länge vågat testa nya saker och i det finns en prestigelös och tillåtande kultur som är himla inspirerande.

Lovisa Kommunikatör
Läs intervjun

Hej student!

Hos oss finns det möjlighet att både göra exjobb och praktisera. När du gör exjobb hos oss får du chansen att omvandla dina teoretiska kunskaper praktiskt, samtidigt som du lär känna en möjlig arbetsgivare. Vi erbjuder även olika typer av praktikplatser, för dig som gör det genom ramen för din utbildning eller dig som vill få in en fot i arbetslivet.

 

Till Pantameras studentsida >

Onsdagsmackor och fredagsfeeling

Gör bra och må bra! För så är det ju. Det finns massor som tyder på att när man gör en god gärning, känner man sig som en god människa. Hos Pantamera får du vara med och rädda jordklotet, varje dag. Här bidrar du, dina kollegor och alla pantare i Sverige till att årligen minska utsläppen med 150 000 ton koldioxid. Skaplig boost! Det är fredag hela veckan! Förutom när det är onsdag. Den dagen har en näst intill högtidlig status här.

Vi är ett företag som vill inspirera till ett hållbart liv. Därför känns det helt rätt att kunna erbjuda våra medarbetare möjligheter och förmåner som ligger i linje med det. För oss är det viktigt att vår anställda ska må bra även i vardagen. Såhär jobbar vi!

 • #Orkamera

  Vi ger dig möjlighet att satsa på att må bra genom regelbundna hälsoundersökningar, tid för friskvård, föreläsningar och inspiration om kost och motion.

 • Massage på arbetsplatsen

  Varje vecka finns möjlighet att boka tid för massage till förmånligt pris. Massagen utförs av diplomerad massör som kommer till vår anläggning.

 • Återhämtningsfåtölj

  På vår anläggning finns möjlighet för alla anställda att ge sig själva en återhämtningspaus via vår återhämtningsfåtölj.

 • Friskvårdsbidrag

  Varje anställd erbjuds årligen ett friskvårdsbidrag som kan användas till att exempelvis köpa träningskort eller betala för massage.

 • Förmånsportalen

  I vår förmånsportal Benify hittar du som anställd all information om din lön, dina förmåner, tjänstepension och försäkringar. Där har du även möjlighet att komplettera ditt förmånspaket med egna tillval. Du kan exempelvis beställa extra försäkringar, busskort eller matkasse till förmånliga priser. Förmånsportalen erbjuder även rabatter hos mängder av företag med olika produkter och tjänster.

Norrköping

Hanholmsvägen 67
602 38 Norrköping Vägbeskrivning info@returpack.se Se sida

Jobbar du redan på Returpack/Pantamera ?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@returpack.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor