facebook tracking
Avdelning

Logistik & Transport

Connect

Vårt team ansvarar för transportkedjan av pantförpackningar över hela Sverige! Vi arbetar med att förvalta och effektivisera våra många logistikflöden och planera rutter utifrån ett resurshushållande och hållbart perspektiv. Arbetet är av både strategisk och operativ karaktär, med Returpacks företagsmål som drivkraft - genom arbete med utveckling, hållbarhet och tillgänglighet ser vi till att minimera klimatavtrycket för våra transporter.

I vårt uppdrag ingår bland annat att kravställa fordon, motorer och bränslen där samtliga transporter ska köras på förnybara bränslen. Vi optimerar in- och uttransporter av material till och från vår anläggning och säkerställer alla företagets transportavtal, så att våra chaufförer har kollektivavtal som garanterar deras arbetsmiljö och trafiksäkerhet.

Vårt team består av en logistikchef, tre logistikutvecklare, fem transportledare och en administratör.

Vill du bli en del av vårt team? Kolla in våra lediga jobb eller connecta med oss för att hålla dig uppdaterad om framtida möjligheter.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Eftersom vi finns i hela Sverige får man jobba i hela Sverige vilket är lärorikt. Sedan är det fantastiskt att jobba på ett företag som verkligen gör miljönytta i verkligheten där våra insatser påverkar Sverige positivt.

Richard Logistikutvecklare
Läs intervjun

Hej student!

Hos oss finns det möjlighet att både göra exjobb och praktisera. När du gör exjobb hos oss får du chansen att omvandla dina teoretiska kunskaper praktiskt, samtidigt som du lär känna en möjlig arbetsgivare. Vi erbjuder även olika typer av praktikplatser, för dig som gör det genom ramen för din utbildning eller dig som vill få in en fot i arbetslivet.

Klicka här för att komma till vår studentsida.

Onsdagsmackor och fredagsfeeling

Gör bra och må bra! För så är det ju. Det finns massor som tyder på att när man gör en god gärning, känner man sig som en god människa. Hos Pantamera får du vara med och rädda jordklotet, varje dag. Här bidrar du, dina kollegor och alla pantare i Sverige till att årligen minska utsläppen med 150 000 ton koldioxid. Skaplig boost! Det är fredag hela veckan! Förutom när det är onsdag. Den dagen har en näst intill högtidlig status här.

Vi är ett företag som vill inspirera till ett hållbart liv. Därför känns det helt rätt att kunna erbjuda våra medarbetare möjligheter och förmåner som ligger i linje med det. För oss är det viktigt att vår anställda ska må bra även i vardagen. Såhär jobbar vi!

 • #Orkamera

  Vi ger dig möjlighet att satsa på att må bra genom regelbundna hälsoundersökningar, tid för friskvård, föreläsningar och inspiration om kost och motion.

 • Massage på arbetsplatsen

  Varje vecka finns möjlighet att boka tid för massage till förmånligt pris. Massagen utförs av diplomerad massör som kommer till vår anläggning.

 • Återhämtningsfåtölj

  På vår anläggning finns möjlighet för alla anställda att ge sig själva en återhämtningspaus via vår återhämtningsfåtölj.

 • Friskvårdsbidrag

  Varje anställd erbjuds årligen ett friskvårdsbidrag som kan användas till att exempelvis köpa träningskort eller betala för massage.

 • Förmånsportalen

  I vår förmånsportal Benify hittar du som anställd all information om din lön, dina förmåner, tjänstepension och försäkringar. Där har du även möjlighet att komplettera ditt förmånspaket med egna tillval. Du kan exempelvis beställa extra försäkringar, busskort eller matkasse till förmånliga priser. Förmånsportalen erbjuder även rabatter hos mängder av företag med olika produkter och tjänster.

Norrköping

Hanholmsvägen 67
602 38 Norrköping Vägbeskrivning info@returpack.se

Jobbar du redan på Returpack/Pantamera?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@returpack.se
 • Erik Wall
 • Eva Stenström
 • Lotta Tanrikulu
 • Lovisa Lannerstedt
 • Mats Andreasson
 • Muris Tiro
 • Richard Lindén
 • Ulrika Magnusson
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor