Avdelning

Kundtjänst & CRM

Connect

Vårt team jobbar dagligen med att hjälpa våra kunder i olika typer av ärenden, över telefon, mail och genom kundbesök. Det handlar ofta om rådgivning och problemlösning för allt från butiker och nöjesparker, till föreningar och konsumenter. Vi informerar, svarar på frågor, rapporterar avvikelser och vägleder våra kunder genom anslutnings- och hanteringsprocessen. 

På Kundavdelningen arbetar vi också med att ta fram och utveckla koncept, informationskampanjer och erbjudanden i syfte att öka kundnyttan och därigenom – återvinningen. Våra kundansvariga jobbar i nära kontakt med servicehandel, föreningar, arbetsplatser, återvinningscentraler, restauranger, festivaler, arenor, flygplatser, turistorter och leverantörer. med att ta fram informationskampanjer och erbjudanden

Här stöttar vi varandra i arbetet och har ett nära samarbete med övriga avdelningar på Returpack. För oss är det viktigt med teamwork!

På avdelningen för Kund och CRM jobbar en kundchef, fem kundansvariga och fyra kundtjänstmedarbetare.

 

Vill du bli en del av vårt team? Kolla in våra lediga jobb eller connecta med oss för att hålla dig uppdaterad om framtida möjligheter.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Här är de duktiga på att låta alla vara involverade i att samarbeta med andra avdelningar. Det känns inte som en klassisk kundtjänstroll utan man har ganska mycket frihet och eget ansvar.

Erik Kundtjänst
Läs intervjun

Hej student!

Hos oss finns det möjlighet att både göra exjobb och praktisera. När du gör exjobb hos oss får du chansen att omvandla dina teoretiska kunskaper praktiskt, samtidigt som du lär känna en möjlig arbetsgivare. Vi erbjuder även olika typer av praktikplatser, för dig som gör det genom ramen för din utbildning eller dig som vill få in en fot i arbetslivet.

 

Till Pantameras studentsida >

Onsdagsmackor och fredagsfeeling

Gör bra och må bra! För så är det ju. Det finns massor som tyder på att när man gör en god gärning, känner man sig som en god människa. Hos Pantamera får du vara med och rädda jordklotet, varje dag. Här bidrar du, dina kollegor och alla pantare i Sverige till att årligen minska utsläppen med 150 000 ton koldioxid. Skaplig boost! Det är fredag hela veckan! Förutom när det är onsdag. Den dagen har en näst intill högtidlig status här.

Vi är ett företag som vill inspirera till ett hållbart liv. Därför känns det helt rätt att kunna erbjuda våra medarbetare möjligheter och förmåner som ligger i linje med det. För oss är det viktigt att vår anställda ska må bra även i vardagen. Såhär jobbar vi!

 • #Orkamera

  Vi ger dig möjlighet att satsa på att må bra genom regelbundna hälsoundersökningar, tid för friskvård, föreläsningar och inspiration om kost och motion.

 • Massage på arbetsplatsen

  Varje vecka finns möjlighet att boka tid för massage till förmånligt pris. Massagen utförs av diplomerad massör som kommer till vår anläggning.

 • Återhämtningsfåtölj

  På vår anläggning finns möjlighet för alla anställda att ge sig själva en återhämtningspaus via vår återhämtningsfåtölj.

 • Friskvårdsbidrag

  Varje anställd erbjuds årligen ett friskvårdsbidrag som kan användas till att exempelvis köpa träningskort eller betala för massage.

 • Förmånsportalen

  I vår förmånsportal Benify hittar du som anställd all information om din lön, dina förmåner, tjänstepension och försäkringar. Där har du även möjlighet att komplettera ditt förmånspaket med egna tillval. Du kan exempelvis beställa extra försäkringar, busskort eller matkasse till förmånliga priser. Förmånsportalen erbjuder även rabatter hos mängder av företag med olika produkter och tjänster.

Norrköping

Hanholmsvägen 67
602 38 Norrköping Vägbeskrivning info@returpack.se Se sida

Jobbar du redan på Returpack/Pantamera?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@returpack.se
 • Eva Stenström
 • Lotta Tanrikulu
 • Lovisa Lannerstedt
 • Mats Andreasson
 • Muris Tiro
 • Richard Lindén
 • Ulrika Magnusson
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor