Avdelning

IT-utveckling, förvaltning och support

Connect

Vårt team ansvarar för all IT och digitalisering på Returpack. Vi driver företagets digitala vision och ansvarar för att hålla företaget i framkant genom regelbunden digital verksamhetsutveckling och nyttjandet av nya tekniker såsom AI för ett trovärdigt, smart och hållbart pantsystem som skapar värde för våra intressenter, samhället och miljön. 

Teamet arbetar dagligen med att utveckla och förvalta digitala lösningar som förenklar för kunder och inspirerar till ökad pant. Vi bidrar till en smart arbetsplats som främjar ökad kreativitet, samverkan, lärande och kunskapsspridning för våra medarbetare.

IT består av IT-chef, utvecklingsledare (i roller som bland annat innovationsledare, lösningsarkitekter, verksamhetsutvecklare, projektledare och BI-utvecklare) samt systemutvecklare och It-tekniker. Själva IT-infrastrukturen är outsourcad till extern leverantör där IT innehar beställarfunktion.

 

Vill du bli en del av vårt team? Kolla in våra lediga jobb eller connecta med oss för att hålla dig uppdaterad om framtida möjligheter.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

På Returpack så har jag verkligen fått möjlighet att vidga mina vyer och jobba med lite allt möjligt. Variationen är viktig för mig och här jobbar man med många olika verktyg och projekt.

Muris Systemutvecklare

Vi är ett stort företag med stor "impact" men är ändå små med bara 65 anställda. Här är du inte bara en i mängden, du sitter på en viktig roll och har möjlighet att påverka.

Mats Controller
Läs intervjuerna

Hej student!

Hos oss finns det möjlighet att både göra exjobb och praktisera. När du gör exjobb hos oss får du chansen att omvandla dina teoretiska kunskaper praktiskt, samtidigt som du lär känna en möjlig arbetsgivare. Vi erbjuder även olika typer av praktikplatser, för dig som gör det genom ramen för din utbildning eller dig som vill få in en fot i arbetslivet.

 

Till Pantameras studentsida >

Onsdagsmackor och fredagsfeeling

Gör bra och må bra! För så är det ju. Det finns massor som tyder på att när man gör en god gärning, känner man sig som en god människa. Hos Pantamera får du vara med och rädda jordklotet, varje dag. Här bidrar du, dina kollegor och alla pantare i Sverige till att årligen minska utsläppen med 150 000 ton koldioxid. Skaplig boost! Det är fredag hela veckan! Förutom när det är onsdag. Den dagen har en näst intill högtidlig status här.

Vi är ett företag som vill inspirera till ett hållbart liv. Därför känns det helt rätt att kunna erbjuda våra medarbetare möjligheter och förmåner som ligger i linje med det. För oss är det viktigt att vår anställda ska må bra även i vardagen. Såhär jobbar vi!

 • #Orkamera

  Vi ger dig möjlighet att satsa på att må bra genom regelbundna hälsoundersökningar, tid för friskvård, föreläsningar och inspiration om kost och motion.

 • Massage på arbetsplatsen

  Varje vecka finns möjlighet att boka tid för massage till förmånligt pris. Massagen utförs av diplomerad massör som kommer till vår anläggning.

 • Återhämtningsfåtölj

  På vår anläggning finns möjlighet för alla anställda att ge sig själva en återhämtningspaus via vår återhämtningsfåtölj.

 • Friskvårdsbidrag

  Varje anställd erbjuds årligen ett friskvårdsbidrag som kan användas till att exempelvis köpa träningskort eller betala för massage.

 • Förmånsportalen

  I vår förmånsportal Benify hittar du som anställd all information om din lön, dina förmåner, tjänstepension och försäkringar. Där har du även möjlighet att komplettera ditt förmånspaket med egna tillval. Du kan exempelvis beställa extra försäkringar, busskort eller matkasse till förmånliga priser. Förmånsportalen erbjuder även rabatter hos mängder av företag med olika produkter och tjänster.

Norrköping

Hanholmsvägen 67
602 38 Norrköping Vägbeskrivning info@returpack.se Se sida

Jobbar du redan på Returpack/Pantamera ?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@returpack.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor