facebook tracking
Avdelning

HR & Hållbarhet

Connect

Vi på HR & hållbarhetsavdelningen finns eftersom vi har engagerade medarbetare som ägnar sig åt att driva världens bästa pantsystem.

Vi skapar förutsättningar för att kunna vara en attraktiv, inkluderande och trygg arbetsplats med ett ledar- och medarbetarskap som engagerar och ger förutsättningar att utvecklas. 

Det gör vi genom att ta fram processer, rutiner och aktiviteter som underlättar och sätter guldkant på våra medarbetares och chefers vardag. Vi initierar, samordnar och driver företagets hållbarhetsarbete. 

Våra medarbetare känner en stolthet över att arbeta på Returpack!

Vill du bli en del av vårt team? Kolla in våra lediga jobb eller connecta med oss för att hålla dig uppdaterad om framtida möjligheter.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Vi har väldigt engagerade medarbetare och avsätter både tid och resurser för att värna om medarbetarna och en positiv arbetsmiljö. Det är alltid något intressant projekt på gång och vårt uppdrag är värdefullt för miljön och medarbetarna är stolta över att arbeta med det vi gör.

Ulrika HR-och Hållbarhetschef
Läs intervjun med Ulrika

Hej student!

Hos oss finns det möjlighet att både göra exjobb och praktisera. När du gör exjobb hos oss får du chansen att omvandla dina teoretiska kunskaper praktiskt, samtidigt som du lär känna en möjlig arbetsgivare. Vi erbjuder även olika typer av praktikplatser, för dig som gör det genom ramen för din utbildning eller dig som vill få in en fot i arbetslivet.

Klicka här för att komma till vår studentsida.

Onsdagsmackor och fredagsfeeling

Gör bra och må bra! För så är det ju. Det finns massor som tyder på att när man gör en god gärning, känner man sig som en god människa. Hos Pantamera får du vara med och rädda jordklotet, varje dag. Här bidrar du, dina kollegor och alla pantare i Sverige till att årligen minska utsläppen med 150 000 ton koldioxid. Skaplig boost! Det är fredag hela veckan! Förutom när det är onsdag. Den dagen har en näst intill högtidlig status här.

Vi är ett företag som vill inspirera till ett hållbart liv. Därför känns det helt rätt att kunna erbjuda våra medarbetare möjligheter och förmåner som ligger i linje med det. För oss är det viktigt att vår anställda ska må bra även i vardagen. Såhär jobbar vi!

 • #Orkamera

  Vi ger dig möjlighet att satsa på att må bra genom regelbundna hälsoundersökningar, tid för friskvård, föreläsningar och inspiration om kost och motion.

 • Massage på arbetsplatsen

  Varje vecka finns möjlighet att boka tid för massage till förmånligt pris. Massagen utförs av diplomerad massör som kommer till vår anläggning.

 • Återhämtningsfåtölj

  På vår anläggning finns möjlighet för alla anställda att ge sig själva en återhämtningspaus via vår återhämtningsfåtölj.

 • Friskvårdsbidrag

  Varje anställd erbjuds årligen ett friskvårdsbidrag som kan användas till att exempelvis köpa träningskort eller betala för massage.

 • Förmånsportalen

  I vår förmånsportal Benify hittar du som anställd all information om din lön, dina förmåner, tjänstepension och försäkringar. Där har du även möjlighet att komplettera ditt förmånspaket med egna tillval. Du kan exempelvis beställa extra försäkringar, busskort eller matkasse till förmånliga priser. Förmånsportalen erbjuder även rabatter hos mängder av företag med olika produkter och tjänster.

Norrköping

Hanholmsvägen 67
602 38 Norrköping Vägbeskrivning info@returpack.se

Jobbar du redan på Returpack/Pantamera?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@returpack.se
 • Erik Wall
 • Eva Stenström
 • Lotta Tanrikulu
 • Lovisa Lannerstedt
 • Mats Andreasson
 • Muris Tiro
 • Richard Lindén
 • Ulrika Magnusson
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor