Avdelning

Exjobb

Connect

Hej student!

Hos oss finns det möjlighet att både göra exjobb och praktisera. När du gör exjobb hos oss får du chansen att omvandla dina teoretiska kunskaper praktiskt, samtidigt som du lär känna en möjlig arbetsgivare. Vi erbjuder även olika typer av praktikplatser, för dig som gör det genom ramen för din utbildning eller dig som vill få in en fot i arbetslivet.

Exjobb

När du gör exjobb hos oss får du chansen att omvandla dina teoretiska kunskaper praktiskt, samtidigt som du lär känna en möjlig arbetsgivare. Du hjälper oss med arbetsuppgifter och hittar nya lösningar på utmaningar i vår verksamhet.

Praktik

Varje år tar vi på Pantamera emot ett antal praktikanter, då vi tror att det är gynnsamt både för oss som företag och för dig som vill göra praktik.

Olika typer av praktikplatser…

Vi erbjuder olika typer av praktikplatser. Det kan handla om att göra praktik inom ramen för en utbildning, det gäller oftast praktik inom transport-, logistik- eller kommunikationsutbildningar. Det kan också handla om att vi erbjuder vår arbetsplats som ett intressant sammanhang och en möjlighet att komma i kontakt med arbetsmarknaden för någon som av olika orsaker stått utanför.

… Och praktikinriktningar

För de senare har vi tagit fram två spår eller inriktningar på våra praktikplatser. Den ena innebär praktik inom produktion/anläggning och den andra inom reception/kontor. I båda fallen handlar det om att erbjuda en bredd av olika arbetsuppgifter och inblick i flera olika yrken.

 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vad tycker tidigare exjobbare?

Returpack är ett spännande företag med väldigt unika flöden som inte liknar något annat, vilket är intressant. Vi sökte och när vi fick höra vad vi kunde skriva om tyckte vi att det lät jättekul! De ville ha hjälp med rätt saker som passade in på vårt program och som vi kunde hjälpa till med.

Rebecka Nilsson & Lovisa Adolfsson Exjobb inom Logistikutveckling 2016

Norrköping

Hanholmsvägen 67
602 38 Norrköping Vägbeskrivning info@returpack.se Se sida

Jobbar du redan på Returpack/Pantamera ?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@returpack.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor